Hvad er den mest overraskende oplevelse, du har haft i denne branche?
At være ledsager for Prins Henrik under en frokost, da jeg var direktør på Vingsted, og hvor jeg i to timer skulle huske at sige De til ham. Det gik fint med blot et par ups´er undervejs, og han underholdt mig med historier om hans gravhunde, der altid bed i garderne. Det var en meget surrealistisk oplevelse.
Hvad er din bedste hoteloplevelse?
Men bedste hoteloplevelse har været på Ruths Hotel i Skagen. De formår på bedste vis at kombinere unik gæsteservice med Skagens magiske atmosfære.
Hvad er dit livs værste måltid?
Det meget kreative Stjerneskud jeg fik serveret på Vestervig i Thy sammen med min mand. Vi var de eneste gæster i restauranten udover stamgæsterne i bodegaen, og alligevel serverede de et stjerneskud med tyttebærmarmelade og skinkesalat, da det lige var, hvad de havde tilbage af dressing. Det var faktisk mere komisk og sjovt end frygteligt.
Vi var de eneste gæster i restauranten udover stamgæsterne i bodegaen, og alligevel serverede de et stjerneskud med tyttebærmarmelade og skinkesalat.
Hvilken erfaring fra tidligere jobs har du kunne trække på i dette job?
Jeg kommer fra revisions- og advokatbranchen, og der er ingen tvivl om, at i oplevelsesøkonomien er det så vigtigt at have styr på økonomien og kontrakterne. Om vi så har lyst til det eller ej. Du skal vide præcis, hvor du tjener dine penge, og hvordan du optimerer men samtidig leverer den unikke gæsteoplevelse.
Hvad glæder du dig gerne til at spise alene, en guilty pleasure?
Jeg er altså helt utrolig glad for pølser. Så to ristede med hvidt brød og ketchup, så er jeg lykkelig.